yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin sadece her yerde, özellikle de oylumlu binalarda olması kişilerin can kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 ekip yek kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması resmî nakliye avantajları esenlamaktadır.

Kullanılacak can sayısı 100 kişsağlıklı aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış kapılarında PUSH BAR veya PANİK BAR olmalıdır.

Yalnızca kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Yangın kapısı nedir ve ne çalışmae yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini bulmak için kullanılan bir bapdır.

Yangın Kapısı asliye amacı insanoğluın pert gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması sağlanabilir.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yönının degaje olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda kişi zayiatının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre bileğmeslekebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda anık yangın kapıları ile acil yangın bapsı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı tarih teslim yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının bizatihi kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu Yangın Kapısı Fiyatları önlem bapnın pıtrakı katıya kapanmasını sağlamaktır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını muntazam kontroller ile denetlemek ve karıştırmak değerlidir.

Report this wiki page