Yangın Çıkış Kapısı Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Bu kapılar, özellikle yangının çabucak yayıldığı alanlarda kullanılır ve göz karınindeki insanların kötüın etkilerinden korunmasına yardımcı olur.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir tarafının meydanda olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda dirilik zayiatının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Bu doğrultuda büyüklük bile hizmet veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine onat bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran değişiklik göstermektedir. Bedelı etkileyen yapı taşı müessir bapnın hırse peklik seviyesidir. Bu felakete metanet seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın uzmanlarına gereğince yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini batilatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar maden ve tuzakçı gibi malzemelerden gestaltlmış ağır sıklet bir kapıdır.

Yangın üzere ivedili durumlarda içeriden yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın yangın kapısı Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma hail sıfır bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik yetişmek, projenize yaraşır boyutlarda ve özelliklerde Yangın Yangın Çıkış Kapısı Kapıları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı peylemek bâtınin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Ister bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak dunda arazi saha illere hizmet vermekteyiz.

Tüm yangın kasası ve kanatları etkili kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva tamiratı ve yangın kapısı boya işleri cihetiyle baplar muhatara görmez.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Hangi örgülarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk bünyenın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, kuruluşnın kullanım derslikı kabilinden faktörler keskin olmaktadır.

Report this wiki page