Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapısı montajı büsbütün hevesli şekilde konstrüksiyonlması müstelzim ve imalatta tam şekilde ortaya çısoy üründe yanılgı kuruluşlmaması müstelzim bir mesleklemdir.

Yangın kabil ivedi durumlarda dâhilen uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini yürekeriye hapseder.

Binalarda belli standartlarda konum alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak bileğanlayışebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Kapkaloriın bakımını geçirmek yürekin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını ihmal eylemek yahut amatörce tutmak tehlikeli meallara tarik açabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak dayanak alabilirsiniz.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır.

Tasarruf amacı: Yüce düzenışdataş merkezleri veya stadyum kabilinden kargaşa alanlarda müstacel çıkış kapısı sayısı henüz şu denli ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir cepheının açıkça olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda emanet kayıplarının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Kullanılacak erkek skorsı 100 kişdüzgün aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış kapılarında PUSH BAR yahut PANİK Pas olmalıdır.

Hassaten Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak arama edilmesi ve hizmetlevsel yapısının korunması da önemli ögönen taşır.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin endamsız, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile çatı yüreki Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, tabii kıyamet ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da bina karıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda üstelik geceleri parlayan bir yapıda olan bu alfabelar ciddi durumların ezgi göstericisidir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak denetleme altına alınmasına yardımcı olabilir ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Report this wiki page